W tej kamienicy tez mieszkaja nie tylko rodziny patologiczne ale tez normalni ludzie a p Slawomir Dolny powinien zakonczyc kadencje administratora pieniadze to wie jak brac a remontow nie umie pszeprowadzic na ulicy polnocnej tez byl wypadek zarwal sie strop a p Slawomir nadal nic nie robi ja bym go wprowadzila do tej kamienicy zeby mieszkal zeby zobaczyl co sie dzieje w niej powinni tacy ludzie mieszkac w slamsach
Ja się pytam z jakiej racji tej patologii dali mieszkanie normalne rodziny maja problemy trudne sytuacje i muszą długo czekać na mieszkanie a ta patologie tu sprowadzili pod most niech wypieprzaja a nie tylko problemy przez nich same :( szkoda tych ludzi wszystkich
Szkoda że opieka da im kasę a oni ja przepija takiej straty doznali ze dziś około godz.15tej już piją pod komórkami po prostu żal niech teraz opieka społeczna podejdzie i zobaczy na co pójdą ich pieniądze bo tym co naprawdę potrzebują to ciężko jest dać jakąś pomoc żal żal żal
To nie pierwsza akcja strażaków, jeśli chodzi o tych "ludzi" z dołu. Musiało dojść do takich sytuacji. Szkoda tylko normalnych rodzin bo mogło dojść do tragedii.
Nareszcie zdjęcia z miejsca zdarzenia a nie oklepane fotki radiowozu czy wozu stażackiego
To wszystko wina tej starej babki co mieszka na dole pijaki piją denaturat i podpalili kamienice powinno się zamknąć tych pijaków stara babka a żeby tak chlac pijoczka i tyle do wariatkowa z nią
szkoda tylko rodzin ze stracily dach nad glowa i osobe nie pelnosprawna ktora tam mieszkala
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!